• Актуально

    20 березня 2020 р.

    Уряд встановив режим надзвичайної ситуації в Івано-Франківській області



    Сьогодні, 20 березня, Кабінет Міністрів України зібрався на позачергове засідання уряду. На ньому обговорювалися питання виключно стосовно методів боротьби з коронавірусом в державі. Про це пише "Галицький кореспондент".

    Зокрема, уряд вирішив ввести режим надзвичайної ситуації в Івано-Франківській області. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль. Жодних нових обмежень крім прийнятих раніше місцевою владою наразі не передбачається. 
    Зазначається, що режим надзвичайної ситуації покликаний мобілізувати зусилля для боротьби з COVID-19.
    Нагадаємо, сьогодні, 20 березня в Івано-Франківську ввели жорсткіші правила карантину. Зокрема: у аптеки та продуктові магазини мають заходити не більше 10 осіб, всі вони мають тримати дистанцію. Таке ж обмеження буде на продуктовому ринку.  
    Підставою для цього став перший виявлений випадок захворювання на коронавірус в Івано-Франківську в 56-річної жінки. Хвора нещодавно померла в інфекційній лікарні.
    Раніше, з метою запобігання поширення коронавірусної інфекції в Івано-Франківську, від 12 березня до 3 квітня всі без винятку навчальні заклади закрили на карантин. Також в місті вирішили зупинити роботу всього окрім аптек, продуктових магазинів та АЗС.  Крім того з 19 березня в місті перестав курсувати весь громадський транспорт.

    Немає коментарів:

    Дописати коментар