• Актуально

    24 квітня 2018 р.

    Вареником ворога не здолаєш, але ситий воїн здолає з десяток ворогів


    «Вечорниці для фронту». Під такою назвою у селищі Ланчин відбулася благодійна акція на підтримку українських захисників, організацію якої здійснював депутат обласної ради, свободівець Михайло Іваночко. Про це в соціальній мережі фейсбук пише Василь Довганюк.

    Основна родзинка заходу наліпити якомога більше вареників. Супроводжувалось готування домашніх страв патріотичними піснями. 

    Учасники дійства мали можливість поспілкуватися з українськими воїнами та побачити зразки зброї. 

    Підтримати громаду Ланчинської ОТГ завітали ініціатор фронтової толоки депутат обласної ради Василь Сенатович, голова районної ради Іван Гурмак , ветеран московсько-української війни боєць "Легіону Свободи" Олег Туєшин, депутати районної ради Сергій Штогрин та Ігор Голіней, міський голова Зіновій Андрійович, місцевий осередок організації "Пласт", педагоги, та представники місцевих установ. Благословив всіх на добру справу військовий капелан о. Василь Довганюк.

    Благодійний захід організований Волонтерським Благодійним Фондом “Свобода, Гідність, Перемога". 









    Колектив Саджавської ЗОШ І-ІІІ ст. із сусідньої громади також долучився до благодійного заходу "Гаївки для фронту".

    Як повідомила Мирослава Вишенько захід вразив організованістю, злагодженістю роботи та гарною позитивною атмосферою. Дівчата співали українських народних пісень, дух піднесення витав у приміщенні. Для відправки на фронт від колективу школи також було передано засоби особистої гігієни та консервацію.




    Немає коментарів:

    Дописати коментар