• Актуально

    31 березня 2018 р.

    Прийшла пора наводити порядки



    У четвер, 22.03.2018року, відбулось засідання виконавчого комітету Ланчинської селищної ради під головуванням заступника селищного голови Василя Іванішака. В роботі засідання виконавчого комітету взяли участь 9 членів з 15 обраних.

    З метою проведення в належний стан території Ланчинської об´єднаної територіальної громади,  виконком   селищної  ради вирішив провести з 26.03.2018року по 26.04.2018року весняний місячник «Чисте довкілля» по прибиранню  та  благоустрою  території Ланчинської об´єднаної територіальної громади.

    Інформація про дане рішення була оприлюднена на сайті Ланчин.in.ua

    Зокрема в тексті йдеться про те, що начальника  КП «Карпати»  Голіней  Василя Миколайовича, зобов'язано провести  санітарну  чистку дерев по вулиці Незалежності, які виступають на пішохідну-проїжджу частину.

    Керівникам підприємств, установ, та організацій незалежно від форм власності, молоді,  учнівським колективам та жителям населених пунктів організувати заходи з ліквідації несанкціонованих звалищ побутових та інших відходів, прибирання та приведення у належний санітарний стан прилеглих та прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих спортивних майданчиків, кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів, доріг, вулиць, тротуарів, зупинок транспорту, а також забезпечити очищення від сміття берегів річки та потічків .

    Комунальному підприємству «Карпати» розробити та представити додатковий графік вивезення сміття та інших твердих побутових відходів.

    Керівникам підприємств, установ, та організацій розробити конкретні заходи.

    В/о старости с. Добротів надати план окремих заходів  по проведенню місячника «Чисте довкілля» на території с. Добротів.

    Рекомендувати громадським об’єднанням, організаціям  політичних партій провести організаційну роботу, щодо залучення всіх верств населення  до виконання робіт у рамках всеукраїнської весняної акції «Чисте довкілля» та дня благоустрою територій населених пунктів.

    Провести зрізання дерев, чистку та обрізання сухих гілок дерев на прилеглих територіях.

    Призначити відповідальними за прибирання території ліцею, території парку Ю. Шкрумеляка, берег річки Прут (права та ліва ) сторона в районі підвісної лавки, моста  - дирекцію та колектив  Ланчинського ліцею.

     Призначити відповідальними за прибирання території гімназії  та узбіччя дороги Ланчин – Красна в районі «Підсадки»( від повороту до закінчення лісопосадки) дирекцію та колектив ліцею.

    Визначити день проведення передвеликодної толоки на четвер 05 квітня 2018 року.

    Контроль за виконанням даного заходу покласти на голову робочої групи  по проведенню місячника «Чисте довкілля» та благоустрою території  селищної ради ОТГ.

    Інофрмацію про всі ці події повинен оприлюднити відділ  загальної, організаційної та інформаційної роботи.

    Все буде добре!


    Немає коментарів:

    Дописати коментар